Over WHESC DESIGN

Ruim 6 jaar geleden is WHESC als eenmanszaak ontstaan vanuit passie voor techniek.
De bedrijfsnaam is voortgekomen uit mijn werkgebieden en staat voor Wouter Heukshorst Engineering & Supply Chain.
Met het uitbreiden van de activiteiten is WHESC-DESIGN ontstaan waarvan je de mogelijkheden op deze site kunt vinden.
Met ruim 20 jaar ervaring binnen de techniek vertaal ik jouw wensen naar een maatwerk product binnen zowel de particuliere als zakelijke sector.

Omdat kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid centraal staan werk ik uitsluitend samen met professionele bedrijven.

Maatwerk mogelijkheden

Meubels
Je kunt diverse ontwerpen en opties vinden op mijn website. Ben je op zoek naar geheel iets anders? Ook dat is mogelijk. Je kunt een meubel aanvragen naar eigen idee.

Componenten
WHESC-DESIGN verzorgt enkelstuks en serie maatwerk componenten. Denk hierbij aan technieken zoals draaien, frezen, lasersnijden van plaat en buis, kanten, lassen, maar ook andere technieken kunnen aangevraagd worden.  Daarnaast zijn er verschillende oppervlaktebehandelingen mogelijk.

Stalen vensterbanken
Ben je uitgekeken op jouw vensterbanken? De vensterbanken van WHESC-DESIGN kunnen worden gemonteerd over jouw huidige vensterbanken. Zo krijgen de vensterbanken een moderne uitstraling in een uitvoering en afwerking die past bij de woning.

Luiken-sluitsysteem
WHESC-DESIGN heeft een modern sluitsysteem ontwikkeld met een strakke uitstraling. Het systeem bestaat uit roestvast staal en kan naar jouw wens op kleur en maat worden gemaakt.

Met een op maat gemaakt meubelstuk, component, vensterbank of sluitsysteem voor je luiken doe je een unieke aankoop van hoge kwaliteit en een lange levensduur. Het draait allemaal om jouw wensen. Samen met jou kijk ik naar wat jij wil en wat er mogelijk is. Zodat jij een product krijgt waar je met plezier gebruik van kunt maken.

 

Wouter Heukshorst

Eigenaar WHESC-DESIGN